Barikadni stubići
Barikadni stubić GARDEN

Barikadni stubić GARDEN, u kombinaciji čelične cevi sa dekorativnom rozetnom i kuglom, izvedenih od aluminijumske legure, ilustruje konceptualno sveden urbani  detalj primeren za sve tipove ambijenata, svojom nenametljivom elegancijom usaglašavajući raznorodne i afirmišući usklađene celine. Proizvodni program nudi i druge elemente mobilijarske opreme dizajnirane u okviru stilski usaglašene serije, dok se sam stubić, fleksibilnom korekcijom visine i dodatnom opremom u vidu lanaca, sa lakoćom prilagođava najraznovrsnijim zahtevima.
Svi nadzemni delovi štite se osnovnom bojom i finalno farbaju poliesterskim prahom u izabranom tonu po RAL - karti.


Montaža

Montaža stubića se vrši na prethodno pripremljen betonski temelj, preko utapajućeg dela kružne čelične cevi, prečnika 76,1 mm., zajedno sa dodatnim ojačanjima od 3 ( tri ) trake povijenog flaha, ravnomerno raspoređene po obimu i razvijenih u dužini od 250 mm.

Prikaz temelja je informativnog karaktera, dat prema najčešćim primerima iz prakse. Ukoliko se stubić postavlja u nestandardnim uslovima i uz specifičnu opremu, potrebno je izvršiti proveru i korekciju datih dimenzija.