SVETILJKA
GARDEN SPOT - 1

Projektor GARDEN SPOT- 1 pripada grupaciji rasvetnih tela namenjenih dekorativnom, pozicionom osvetljenju pojedinih zona i detalja na objektima, kao i značajnijih parternih elemenata. Kućište svetiljke izrađeno je od aluminijumske legure livene pod pritiskom, dizajnirano tako da preuzima i ulogu hladnjaka, dok je optički blok, sa diodom, Al podloškom i reflektorom, smešten unutar sklopa. Protektor od stakla, sa silikonskim zaptivnim prstenom, smešten je u profilisanom spoljnom prstenu koji se priteže odgovarajućim inox vijcima.
Završna obrada projektora vrši se poliesterskim prahom u RAL-u 7021.
Projektor se isporučuje sa odgovarajućom rozetnom i nosačem koji omogućava rotaciju.

Preporuke u tablici su informativnog karaktera, te za konkretnu situaciju i stručnu pomoć, možete kontaktirati naš projektni biro.


Tip svetiljke Svetlosni izvor Vrsta javnog prostora Širina osvetljene zone Distribucija svetla Visina montaže Rastojanje između stubova
GARDEN SPOT-1 LED
- - - - -

Optički blok :

Stepen zaptivenosti : IP 66
Otpornost na udar : IK 10

Klasa električne izolacije : I i II

Tip svetiljke Svetlosni izvor Snaga izvora Svetlosni fluks Temperatura boje Masa
GARDEN SPOT-1 LED 9 W - 4000K 0,2kg

Montaža i održavanje

montaža
Projektor se, pomoću imbus vijka montira direktno na nosač koji omogućava njegovo rotiranje, dok je preko poklopne rozetne, odnosno 2 (dva) odgovarajuća tipla izabrana prema podlozi, omogućeno fiksiranje na konkretnu poziciju.

održavanje
Praktično je nepotrebno, sem održavanja protektora čistim. Eventualni pristup optičkom bloku omogućen je odvijanjem 3 (tri) inox vijka sa spoljnog priteznog prstena i uklanjanjem staklenog protektora i reflektora.