SVETILJKA
GARDEN SPOT - 2

Projektor GARDEN SPOT- 2 pripada grupaciji rasvetnih tela namenjenih dekorativnom, pozicionom osvetljenju pojedinih zona i detalja na objektima, kao i značajnijih parternih elemenata, najčešće parkovskih i vrtnih aranžmana, istaknutih sadnica ili manjih skulptura. Kućište svetiljke izrađeno je od aluminijumske legure livene pod pritiskom, dizajnirano tako da preuzima i ulogu hladnjaka, dok je optički blok, sa diodom, Al podloškom i reflektorom, smešten unutar sklopa. Protektor od stakla, sa silikonskim zaptivnim prstenom, smešten je u profilisanom spoljnom prstenu koji se priteže odgovarajućim inox vijcima.
Završna obrada projektora vrši se poliesterskim prahom u RAL-u 7021.
Projektor se isporučuje sa nosačem i bajonetom, dok se dodatna poklopna rozetna radi po zahtevu naručioca.

Preporuke u tablici su informativnog karaktera, te za konkretnu situaciju i stručnu pomoć možete kontaktirati naš projektni biro.

Optički blok:
Stepen zaptivenost: IP 66
Otpornost na udar: IK 10

Klasa električne izolacije: I ili II

Tip svetiljke Svetlosni izvor Snaga izvora Svetlosni fluks Temperatura boje Masa
GARDEN SPOT-2 LED 9 W - 4000K O,2kg

Montaža i održavanje

montaža
Projektor se može montirati preko nosača koji omogućava njegovo rotiranje, dok se bajonet primenjuje za postavljanje svetiljke u zemlju ili drugu rastresitu podlogu. Pritezanje projektora za nosač i bajonet vrši se imbus vijcima, dok se u varijanti montaže samo preko obrnog nosača, sa ili bez dodatne rozetne, fiksiranje vrši odgovarajućim tiplovima zavisno od izabrane podloge.

održavanje
Praktično je nepotrebno, sem održavanja protektora čistim. Eventualni pristup optičkom bloku omogućen je odvijanjem 3 (tri) inox vijka sa spoljnog priteznog prstena i uklanjanjem staklenog protektora i reflektora.